onsdag 21. desember 2011

What a difference a day makes

24 timer har passert siden forrige oppdatering, fantastiske timer har det vært. I går lo Mats for første gang ordentlig sammen med oss - oj så moro det var å slå på pappa med den myke radioen han fikk fra oss tidligere i måneden. Han har en fantastisk latter, og et fantastisk smil, men han liker ikke noe særlig å bli tatt bilde av - da kommer alvoret frem.

Vi tok i bruk ergoselen i går - fantastiske innretning!!!! Vi gikk tur til et av palassene, og det var en liten gutt som skikkelig koset seg på brystet til pappaen sin. Ingen tvil om at pappa er favoritten, og det er godt å se at han nå er i stand til å bli skikkelig trøstet av i hvert fall en av oss. På tur i ergoselen er for øvrig eneste gangen han har falt i søvn "frivillig" - de andre gangene har vi brukt ergoen da også, men gjerne med litt gråting først.



Ellers så viser gårsdagen at aktivitetsnivået første kvelden kanskje ikke var helt representativt (heldigvis....?). Han er helt klart en nyskjerrig gutt som elsker å klatre rundt på ting, men i går var han også villig til å sitte i ro og leke med oss, motta kos på fanget, godta et nei o.l.

Da var det ikke mer tid.

1 kommentar: