mandag 19. desember 2011

Vi har besøkt Holt!



Det fine vinterværet fortsetter i Seoul. Men nå har temperaturene moderert seg noe og det er deilig å vandre ute i finværet. I dag tok vi føttene fatt og gikk tur rundt i sentrale Seoul, kikket på folk, kikket i butikkvinduer, sjekket ut sidegater og koste oss. Litt suvenirshopping i Insadong ble det også.








Vi var så heldige å få være med på litt av overtakelsen på Holt children services til et av de andre norske parene.



Vi tok T-banen til Hapjeong station sammen, selvfølgelig var vi tidlig ute, og det ble en kaffe-/testopp på Paris Baguette i nærheten av Holt. Innbiller meg at mange spente kommende foreldre har sittet på denne kafeen.


På overtakelsen filmet vi litt og tok bilder før vi trakk oss ut, ganske så overveldet. En fantastisk søt gutt som skal få et nytt hjem på Vestlandet. Vi fikk også snakket litt med kvinnen som er ansvarlig for de norske adopsjonene på Holt. Hun kunne fortelle oss at Mats Ji-seong (uttales for øvrig sånn ca. tji-sang/chi-sông) spiser det meste av mat (heldigvis - på legerapportene har det bare stått melk som ernæring), han er veldig "good looking" (fortell meg noe jeg ikke vet ;-)) og at han ikke er vant til fremmede. Så det kan bli en tøff start på foreldrelivet, og en tøff start for Mats. Men, heldigvis, etter en periode vil vi jo ikke være fremmede lenger.










(Mens vi hang i gangene på Holt oppdaget vi plutselig at svigerinnen min var på et av bildene som hang på veggen(!))

1 kommentar:

  1. Kjempefint å følge bloggen deres. Vi håper virkelig det blir anledning til å treffe Mads i februar, når vi kommer på Oslo-besøk.

    SvarSlett